Hästminne

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Ett kunskapsspel för alla i familjen. Tror du att du kan  allt om hästar? Kan du mer om hästar än dina kompisar? Nu är det dags  att bevisa det! Hästminne är ett fantastiskt roligt och lärande barn och  familjespel för alla familjemedlemmar.


 Oavsett om du är ett proffs på hästar eller nybörjare så passar spelet  alla. En nybörjare kan möta en "expert" på samma villkor. Spelet  innehåller 3 olika svårighetsgrader beroende på hur mycket du kan, alla  kan möta alla.Varje  spelare väljer vilken nivå de vill spela på. När din kunskapsnivå ökar  kan du ”flytta upp en klass” och möta helt nya frågor och utmaningar.


Nu kan spelet börja. Ni kan vara 2-6 spelare, eller också välja att  spela i olika lag. Med hjälp av 1800 frågor och 8 olika kategorier på  spelplanen, "Hoppning", "Dressyr", "Fälttävlan", "Stallet", "Hästvett", "Western", "Myt  och Saga" och "Hästen" avancerar du på spelplanen. Hästminne är ett spel  med massor av varierande frågor helt fokuserat på hästen och dess  omgivning.


Blå frågor – den enklaste/minst svåra nivån. 

För  dig som ridit i några år. Du börjar få koll på grunderna men ser dig  fortfarande lite som en nybörjare och vet att du har mycket kvar att  lära. 


Röda frågor – mellannivån. 

Valet  för dig som har ridit ganska länge. Du har dessutom tränat i en eller  flera discipliner i flera års tid och har förmodligen hunnit vara ute  och tävlat i ganska många år.


Svarta frågor – den svåra nivån. 

Har  du ridit jättelänge och kanske arbetar med hästar - ja då är detta  nivån för dig. Här pratar vi dock om ”svart bälte” i horsemanship. Är du  en expert av det självutnämnda slaget, kommer frågorna snabbt att  avslöja dig vilket lätt resulterar i ett stukat ego.